Afgelopen december hield Abraham Hoveniers een actie voor Stichting Leergeld Hilvarenbeek. Van elke kerstboom die werd verkocht ging er één euro naar het goede doel. De opbrengst was een mooie verrassing: 570 euro. Het bedrag werd door Guus Abrahams symbolisch overhandigd aan de voorzitter van Leergeld Emmanuel Naaijkens, en aan bestuurslid Klaartje Suijkerbuijk. Zij volgt in het voorjaar Emmanuel op als voorzitter. Abrahams houdt elk jaar een kerstactie waarvan de opbrengst naar een lokale maatschappelijke organisatie gaat. 

Rond de jaarwisseling ontving Leergeld meer donaties. Zo bracht de statiegeldactie bij Coop bijna 375 euro op, en een actie van cursisten van de Werckwinckel 100 euro. Het bestuur van Leergeld is blij dat inwoners van onze gemeente het werk van Leergeld ondersteunen met een gift. 

Guus Abrahams overhandigt symbolisch de opbrengst van de kerstactie van Abrahams Hoveniers. Links bestuurslid Klaartje Suijkerbuijk en midden voorzitter Emmanuel Naaijkens van Stichting Leergeld Hilvarenbeek.