Het is bijna zomervakantie! Yes, eindelijk zes weken lekker ontspannen, spelen en feest vieren voor al onze kinderen en jongeren. Tenminste… zo zou het moeten zijn. Je kunt jezelf misschien voorstellen dat de vlag er na acht weken (of langer) thuiszitten wat anders bijhangt. Door het coronavirus hebben kinderen, jongeren en gezinnen zich flink aan moeten passen. Een gekke tijd die vast mooie momenten heeft opgeleverd, maar ook voor spanning, angst en frustraties zorgt. Juist nu hebben kinderen en jongeren een zomervakantie nodig waar-in ze positieve ervaringen opdoen, anderen ontmoeten en kunnen ontspannen. 

Vanwege de coronacrisis kan de kindervakantieweek niet doorgaan, en daarom is ZOMERLOL bedacht. Losse actviteiten in de gemeente Hilvarenbeek waar kinderen, gratis of voor een klein bedrag, aan mee kunnen doen. 

Stichting Leergeld vergoedt de kosten voor ouders/verzorgers met een kleine beurs. Want alle kinderen kunnen meedoen. Stuur een mail naar info@leergeldhilvarenbeek.nl

Voor meer informatie over ZOMERLOL ga naar www.sjorssportief.nl