De pret zit er weer op voor de kinderen die meededen aan de kindervakantieactiviteiten in Hilvarenbeek, Diessen en Biest-Houtakker. Ondanks het mindere weer is het een geslaagde week geweest voor de honderden kinderen. Op de Vrijthof werd op een spetterende wijze vrijdagavond 16 augustus het programma van Hilvarenbeek afgesloten. De uitgelaten maar soms ook vermoeide gezichten van de kinderen waren het beste bewijs dat de KVW opnieuw een succes was.

Dankzij de bijdrage van Leergeld konden een twintigtal kinderen in Hilvarenbeek, Biest-Houtakker en Diessen ook meedoen voor wie het inschrijfgeld anders een belemmering zou zijn geweest. Maar de grootste dank is natuurlijk voor die vele tientallen vrijwilligers die de kinderen een fijne afsluiting van de vakantie hebben bezorgd. (Foto’s zijn gemaakt in Hilvarenbeek)