Op de slotdag van de kindervakantieweek is de Stichting Leergeld Hilvarenbeek officieel van start gegaan. Op een overvolle Vrijthof met honderden kinderen en ouders hebben Ria de Kort (voorzitter) en Tanja Pieters (coördinator) de aandacht gevestigd op het doel van Leergeld. En dat is kinderen uit gezinnen die het niet zo breed hebben in staat stellen om toch mee te doen aan allerlei activiteiten.

Vanaf nu is het mogelijk om aanvragen in te dienen voor financiële ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld gaan om sportkleding, om de contributie van een vereniging, zwemles, muziek- of dansles of voor benodigdheden op school. Want het motto van Leergeld is: Nu meedoen is straks meetellen!

Om een feestelijk tintje te geven aan de start van Leergeld kregen alle kinderen van de Kindervakantieweek een lichtgevend armbandje met de naam van de website. Ria de Kort sprak verder haar dank uit aan de organisatie van de Kindervakantieweek voor de geboden mogelijkheid Leergeld aan het publiek te kunnen presenteren.

De Beekse Kindervakantieweek was weer een grandioos succes, mede dankzij de inzet van tal van jonge vrijwilligers. Dat bleek wel uit het enthousiasme van leiders en kinderen tijdens het afsluitende programma op de Vrijthof.

De voorzitter van Leergeld Ria de Kort spreekt het publiek toe, rechts coördinator Tanja Pieters. Links de voorzitter van de Kindervakantieweek ‘Koning Goedhart’.
De afsluiting van de Kindervakantieweek 2017 was één groot feest.
De kinderen kregen van de Stichting Leergeld een flexibel armbandje. Deze jongen laat treffend zien waar het bandje voor staat: hart voor kinderen.
Dit kun je dus ook doen met een armbandje….
Koning Goedhart spreekt enkele kinderen toe.
De Kindervakantieweek stond in het teken van het riddertijdperk.